Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Μπουτάρης: Τί σας πειράζουν τα αρνιά στην Αριστοτέλους; Έτσι κι αλλιώς για σφάξιμο θα πάνε



 Μπουτάρης: Τί σας πειράζουν τα αρνιά στην Αριστοτέλους; Έτσι κι αλλιώς για σφάξιμο θα πάνε   Φωτογραφία αρχείου

 Μπορεί ο ίδιος να είναι ιδρυτής μιας περιβαλλοντικής οργάνωσης, ωστόσο, δεν διστάζει να συγκρουστεί... με άλλες περιβαλλοντικές ή φιλοζωικές οργανώσεις. 
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, έδωσε εξηγήσεις για τα... ζωντανά αρνιά που βρίσκονται στη φάτνη της Αριστοτέλους. 
Μέλη οργανώσεων τον κατέκριναν και είπαν ότι τα ζώα δεν πρέπει να ζουν υπό αυτές τις συνθήκες. «Δημιουργήθηκε θόρυβος από τις φιλοζωικές. Λες και στα μαντριά ζουν καλύτερα» σχολίασε ο δήμαρχος και πρόσθεσε: «Τέτοια ευαισθησία οι περιβαλλοντικές οργανώσεις; Τί τους πειράζει να είναι εκεί τα αρνάκια; Χορταράκι τρώνε, βγαίνουν και φωτογραφίες με τα παιδάκια. Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή για σφάξιμο θα πάνε. Δεν θα ζουν αιώνια!».
Πηγή  : thestival.gr



AIG Advertisement





ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Διεκόπη αιφνιδίως η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης


ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Διεκόπη αιφνιδίως η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης


 

Διεκόπη ξαφνικά η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης όταν στην...
αίθουσα εισέβαλε ένας πλανόδιος πωλητής διαμαρτυρόμενος για πρόστιμο που του έχει επιβάλλει ο Δήμος επειδή δεν πληροί τις προδιαγραφές της αδείας του. 
Το άτομο φώναζε και έβριζε, κρατώντας μία ελληνική σημαία, με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο οποίος την ώρα εκείνη βρισκόταν στο βήμα. 
Οι φροντιστές της αίθουσες έπειτα από εντολή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Αβραμόπουλου, επενέβησαν για να απομακρύνουν το άτομο από το χώρο. Η συνεδρίαση συνεχίστηκε λίγη ώρα αργότερα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να εκφράζει την πικρία του για τον αντιδημοκρατικό τρόπο που επιλέγουν κάποιοι να διαμαρτυρηθούν.



15 προσαγωγές από την αστυνομία για να βρεθεί ο ένοχος για το θάνατο του συνταξιούχου καθηγητή


 






Σε 15 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία, μάλλον αλλοδαπών που διαμένουν στο οίκημα που νοίκιαζε ο εν λόγω συνταξιούχος. 
Ο 82χρονος άντρας που όπως προαναφέρθηκε αγνοούνταν από την Τρίτη, ήταν πολύ αγαπητός στους γείτονές του, ενώ ήταν και πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου της περιοχής. Με τη σύλληψη των 15 ατόμων που κατοικούσαν στο κτίριο του καθηγητή, η αστυνομία ελπίζει πως θα εντοπίσει τον/τους ενόχους. Σύμφωνα με πληροφορίες από το γραφείο τελετών που έχει αναλάβει την υπόθεση, το πτώμα του άτυχου άντρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νεκροτομείο του πανεπιστημίου, στις 14:00 θα ακολουθήσει νεκροτομή και μετά θα τοποθετηθεί στο ψυγείο μέχρι άυριο που θα γίνει και η κηδεία.

Seleo.gr News 


 

Φύλλο και φτερό το Ιδρυμα ΚΕΠΠ του Γιάννου Παπαντωνίου.

Φωτογραφία για Φύλλο και φτερό το Ιδρυμα ΚΕΠΠ του Γιάννου Παπαντωνίου.

Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης βρίσκεται το Κέντρο Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής που ίδρυσε ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου τον Νοέμβριο του 2006.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews στο στόχαστρο των δικαστικών Αρχών μπαίνουν οι δραστηριότητες του πρώην υπουργού στον συγκεκριμένο χώρο, μετά τις τις έρευνες για τα εξοπλιστικά προγράμματα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Αρχές θα ελέγξουν φορολογικά στοιχεία από τις δράσεις του Ιδρύματος, καθώς και την προέλευση της χρηματοδότησής του. Το ΚΕΠΠ έχει πραγματοποιήσει από το 2006 πολλές ημερίδες, δημόσιες εκδηλώσεις και συνέδρια. Στα ιδρυτικά μέλη του ΚΕΠΠ, όπως προκύπτει από τον ιστότοπό του βρίσκονται ο Σπύρος Τραυλός, πρώην γραμματέας της Γενικής Γραμματείας Οικονομικού Σχεδιασμού και Αμυντικών Επενδύσεων του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, ο Κώστας Ζώρας, πρώην γενικός γραμματέας Διοίκησης και Οργάνωσης του υπουργείου Οικονομικών όταν υπουργός ήταν ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο Παναγιώτης Κορλίρας, πρώην υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, και ο καθηγητής Γιάννης Βαρουφάκης.
iefimerida.gr 

Big Brother Βραζιλίας: Πώς να μην κάνει 60% όταν αλλάζουν στρινγκ μπροστά στην κάμερα! – VIDEO


Η Κλαούντια είναι μια απο τις παίκτριες εκείνες που συμμετείχαν στο Βραζιλιάνικο Big Brother και άφησε τα σημάδια της παντού.
Το κορίτσι για λόγους υγιεινής-και πολύ σωστά-άλλαζε εσώρουχο κάθε μέρα.
Πολλές φορές και δυο φορές την ημέρα. Έλα όμως που είχε ψύχωση να το κάνει στο κρεβάτι της και όχι στην τουαλέτα που δεν υπήρχαν κάμερες.
Το αποτέλεσμα; Το show να σπάσει ταμεία, οι τηλεθεάσεις να χτυπάνε κόκκινο και η Κλαούντια μετά το τέλος του παιχνιδιού να έχει οικονομήσει ένα σκασμό δολάρια απο τις προκλητικές φωτογραφήσεις της
Πηγή: nasosblog  xespao  newsnow.gr

Το μπουρνούζι του Πάγκαλου κι ο Άδωνις


 
 
 
 Το μπουρνούζι του Πάγκαλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης!
 
Η φωτογραφία του Θεόδωρου Πάγκαλου με το κόκκινο μπουρνούζι στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα δύο από τα χιουμοριστικά σχόλια ανήκουν στον ίδιο τον Θεόδωρο Πάγκαλο ο οποίος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Φοίβη να σου στείλω το τηλέφωνο του οφθαλμιάτρου μου. Πάσχεις από αχρωματοψία. Το μπουρνούζι είναι κατακόκκινο. Ξέβαψε λίγο στα πλυσίματα», για να πάρει την απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη: «Πρόεδρε μην τρελαίνεσαι η φωτό είναι τρομερή! Καλημέρα».

Σχεδόν αμέσως μετά επανήλθε με νέο tweet: «Και μια και γνωριστήκαμε, θα ’ρθεις για κανά μπανάκι χειμωνιάτικο στη Βουλιαγμένη; Σε θυμάμαι με μπικίνι κ ψηλό τακούνι και χάνω τον ύπνο μου».
Zougla.gr

Μετωπική Πάγκαλου-Μπαλάφα (video)



Σε επώνυμη καταγγελία προχώρησε πριν από λίγο ο Θεόδωρος Πάγκαλος για την επίθεση που είχε δεχθεί στα Καλύβια. Ο πρώην υπουργός κατονόμασε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με το όνομα Ιατρού και διαπληκτίστηκε έντονα με τον Γιάννη Μπαλάφα του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο χαρακτήρισε «αμετανόητο».
«Είστε σταλινικοί στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Πάγκαλος και πρόσθεσε προς τον κ. Μπαλάφα: «Αλοίμονο αν αναλάβετε εσείς τις τύχες του ελληνικού λαού».
Στη συνέχεια ο κ. Μπαλάφας, έπειτα από “πίεση” του Αδωνι Γεωργιάδη καταδίκασε την επίθεση στον κ. Πάγκαλο, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο δήμαρχος Κερατέας, κ. Ιατρού, ο οποίος αποκάλεσε «σεσημεσμένο ψεύτη» τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος όμως διευκρίνισε ότι πρόκειται για συνωνυμία του δημάρχου με το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που προηγουμένως κατήγγειλλε.
Δείτε τα βίντεο από τον Σκάι.
Πηγή : enikos.gr
Advertisement