Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Έφτιαξαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με την αγαπημένη τους «ξανθιά»...

mpiraΧρειάστηκαν 1600 μπουκάλια μπύρας, μεγάλη έμπνευση και πολύ θετική ενέργεια.
Πέντε φίλοι από τη Βαυαρία, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, ο 21χρονος Dominik Stegmiller , ο 26χρονος Sven Matheis , ο 24χρονος Patrick Czerwenka και ο 23χρονος Daniel Stegmiller ξεκίνησαν να πίνουν από τον Σεπτέμβριο προκειμένου να αδειάσουν τα μπουκάλια και να τα χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν αυτό το φοβερό δέντρο.

Θα μπορούσε άλλωστε ένας Γερμανός να σκεφτεί πιο «φυσικό» στολίδι από ένα άδειο κουτί με την αγαπημένη «ξανθιά»;
ksan

Πηγή: spirospero.gr 

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στην Αργεντινή - Λεηλασίες, νεκροί και τραυματίες


LEILA



Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν σοβαρά κατά την λεηλασία super market στο Ροσάριο, στο κεντροανατολική Αργεντινή, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος της ασφάλειας της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, Ματίας Ντρίβετ.
"Δύο άνθρωποι πέθαναν και δύο τραυματίστηκαν σοβαρά στις λεηλασίες", δήλωσε ο Ντρίβετ σε συνέντευξη Τύπου που μετέδωσαν τα τηλεοπτικά δίκτυα. "Το ένα από τα θύματα σκοτώθηκε από σφαίρες και το άλλο από μαχαίρι", διευκρίνισε ο αξιωματούχος αυτός της πόλης Ροσάριο, προσθέτοντας ότι τα σουπερμάρκετ στα οποία έγιναν λεηλασίες ανήκουν τα περισσότερα στην κινεζική κοινότητα. Οι λεηλασίες σουπερμάρκετ άρχισαν χθες στην Μπαριλότσε, στα δυτικά, στην Ρεσιστένσια, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, στην Ροσάριο, όπως και στις Καμπάνα και Σάρατε, που είναι και οι δύο στην επαρχία του Μπουένος Αιρες.

Οι λεηλασίες συνεχίζονταν σήμερα το πρωί στην Σάρατε, σύμφωνα με τις αρχές της πόλης. Η κυβέρνηση αποφάσισε την αποστολή περίπου 400 χωροφυλάκων στην Μπαριλότσε, όπου υπέστη λεηλασίες ένα κατάστημα Chango Mas (Walmart) στα προάστια της πόλης αυτής των 50.000 κατοίκων, η οποία βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Χιλή.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο 22-12-2012, 00:35
Στη φωτογραφία ένας αστυνομικός ρίχνει δακρυγόνα σε ανθρώπους που προσπάθησαν να λεηλατήσουν ένα σούπερ μάρκετ στα προάστια του Μπουένος Αιρες. Κάτω, άνθρωποι "μεταφέρουν" κιβώτια που άρπαξαν από το "Chango Mas" σούπερ μάρκετ στην πόλη της Παταγονίας San Carlos de Bariloche.
ΑΠΕ


Μπες στο SWAPP.gr και αντάλλαξε ρούχα, gadgets, εισιτήρια ή ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς!
-->


 











  

Δικογραφία για Παπακωνσταντίνου στη βουλή



AIG Advertisement
Διαβιβάστηκε στη Βουλή, στο πλαίσιο του νόμου περί ευθύνης υπουργών, δικογραφία που σχηματίστηκε σχηματίστηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μετά από μήνυση σε βάρος του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου, όταν ήταν επικεφαλής στο υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Η μήνυση είχε υποβληθεί από την Ανώνυμη Εταιρεία «Ανταποδοτική Ανακύκλωση ΑΕ», η οποία τον κατηγορεί ότι εξυπηρετούσε συγκεκριμένα συμφέροντα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, επικαλείται δελτίο Τύπου που είχε εκδώσει ο κ. Παπακωνσταντίνου εκείνη την εποχή στο οποίο είχε προαναγγείλει το αποτέλεσμα των ελέγχων που είχαν γίνει τότε πριν αυτοί ολοκληρωθούν.


Οργάνωσε την Χριστουγεννιάτικη επίσκεψή σου στο Golden Hall & κέρδισε πλούσια δώρα!
-->

"Όπου βρω τον Βρούτση θα τον χαστουκίσω" ( Βίντεο )


Η απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, να καταργήσει το υποκατάστημα του ΙΚΑ στο Χολαργό προκάλεσε την οργή του τέως γενικού γραμματέα της ΤΕΔΚΝΑ και τέως δημάρχου Χολαργού, Δημήτρη Νικολάου.
Τόσο έξαλλος έγινε ο κ. Νικολάου που αποκάλεσε τον υπουργό δημοσίως «κωλ...», ενώ απείλησε ότι θα τον χαστουκίσει όταν τον συναντήσει σε κομματική συνάντηση.
Ανέφερε ότι ο κ. Βρούτσης ήταν μαθητής του στην ΟΝΝΕΔ, μαθητής "πέμπτης κατηγορίας", όπως είπε. 
Τις δηλώσεις που θα δείτε στο βίντεο, ο κ. Νικολάου τις έκανε στο ΔΣ. Αρχικά χρησιμοποίησε τη λέξη "παλιόπαιδο" για τον κ. Βρούτση και στη συνέχεια, όταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του ζήτησε να διαγραφεί η λέξη, το αποδέχτηκε… και την αντικατέστησε με την λέξη «κωλ...».

Πηγή: nocomments.gr

Καμμένος: Αντρίκο, θα δικαστείτε και θα πληρώσετε



 
Απάντηση στον Αντρίκο Παπανδρέου δίνει ο Πάνος Καμμένος για την αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο κ. Παπανδρέου.
Δείτε το μήνυμα στο facebook:


Βίντεο-Ο Σαμαράς πολιτικός της χρονιάς


Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα για το 2013, δεσμεύεται ο Πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας όμως ότι θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα όλες οι μεταρρυθμίσεις.
Ο Αντώνης Σαμαράς απέρριψε ακόμη τα σενάρια πρόωρων εκλογών αλλά και του ανασχηματισμού. Παράλληλα, γερμανική εφημερίδα ανακήρυξε τον κ. Σαμαρά «πολιτικό της χρονιάς», επισημαίνοντας ότι ανταποκρίθηκε στις προκλήσεις αλλά έδειξε και θάρρος και τόλμη.
Δείτε το βίντεο από τον ALPHA
enikos.gr 



Το ΔΝΤ πηρε το Νόμπελ , ο Σαμαράς ανακηρύσεται πολιτικός της χρονιάς. Δεν έχετε κανένα παράπονο ολα μια χαρά !!!  Το 2012 κλείνει με τον καλύτερο τρόπο ....