Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Απόπειρα απόδρασης του Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων (video)








Σκηνές αστυνομικής ταινίας εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στις φυλακές Τρικάλων, όταν ελικόπτερο με τέσσερις επιβαίνοντες (δύο ελληνικής και δύο αλβανικής καταγωγής) επιχείρησε να προσεγγίσει την α΄ πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος προκειμένου να βοηθήσει τον Παναγιώτη Βλαστό να αποδράσει.
Μία λάθος κίνηση από τον πιλότο και η αστραπιαία αντίδραση των σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι οποίοι πυροβόλησαν κατά του ελικοπτέρου (μπλε χρώματος), απέτρεψαν την τελευταία στιγμή την απόδραση, με τον Π. Βλαστό και τον τεχνικό του οχήματος να τραυματίζονται σοβαρά.

Λίγα λεπτά πριν από τις 17.00, και το ελικόπτερο προσεγγίζει τον χώρο ώστε να παραλάβει τον βαρυποινίτη, σύμφωνα με σχέδιο που θύμιζε τις γνωστές αποδράσεις του Βασίλη Παλαιοκώστα.

To ελικόπτερο πάνω από τις φυλακές Τρικάλων

Το μέσο που χρησιμοποιήθηκε για την απόδραση
Το ελικόπτερο πετούσε επί μισή ώρα πάνω από τις φυλακές και με έναν γάντζο προσπαθούσε να ξηλώσει την περίφραξη του σωφρονιστικού καταστήματος, προκειμένου ο κρατούμενος να καταφέρει να σκαρφαλώσει και να επιβιβαστεί στο όχημα.
Πηγή : trikalaola.gr  zougla.gr

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΣΤΟΣ


Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΗ ΒΛΑΣΤΟΥ


-->

Το όνομα του 41χρονου Παναγιώτη Βλαστού έχει κατά καιρούς εμπλακεί σε υποθέσεις δολοφονιών, εκβιασμών, σύστασης συμμορίας, ληστειών, αλλά και απαγωγών με πιο πρόσφατη αυτή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.
Αρχηγός σε μία από τις «οικογένειες» του οργανωμένου εγκλήματος, που λειτουργεί στα πρότυπα της μαφίας, μοίραζε τους ρόλους ιεραρχικά και με βάση το φύλο. Η ομερτά στους κόλπους της «οικογένειας» ήταν νόμος απαράβατος.
Η βεντέτα
Αντίπαλη «οικογένεια» των Βλαστών, εκείνη των αδελφών Ναστούλη, με την οποία υπήρξε και μια πολυετής βεντέτα, χάρη στην οποία και οι δύο οικογένειες μετρούν θύματα.
Ο αδελφός του Παναγιώτη, Κώστας Βλαστός, σκοτώθηκε το 1998 στην αιματηρή συμπλοκή με αστυνομικούς στην Καλλιθέα, ενώ ο τρίτος γιος της οικογένειας Βλαστού, ο Μάρκος, σκοτώθηκε σε συμπλοκή με μέλη της οικογένειας Ναστούλη. Ένας εκ των τριών αδελφών Ναστούλη, ο Γεράσιμος, δολοφονήθηκε επίσης από τους αδελφούς Βλαστού.
Τα πρώτα χρόνια
Ο Παναγιώτης Βλαστός από τα χρόνια της εφηβείας ακόμα διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις σε καταστήματα της Ελευσίνας και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αττικής. Κατά την αστυνομία, μετά την εξόντωση των «οικογενειών» Καλαποθαράκου και Γρηγοράκου, εκείνος έδινε πάντα το «σύνθημα» για την εκτέλεση των νονών των αντιπάλων της ομάδας Στεφανάκου. Εκτός από βόμβες σε κέντρα διασκέδασης και καφετέριες καθώς και λαθρεμπόριο όπλων και πετρελαιοειδών, ο Π. Βλαστός φέρεται από το 2000 να είχε συστήσει μέσα από τη φυλακή, εταιρείες είσπραξης οφειλών. Σε όποια φυλακή κι αν μεταφέρεται, διαθέτει προσωπική «φρουρά» αποτελούμενη από τέσσερις έως οκτώ συγκρατούμενους του, κινητά τηλέφωνα και τηλεόραση στο κελί του.



Οι πρώτες συλλήψεις και αποδράσεις
Ο Παναγιώτης Βλαστός αρχικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση το 1994 για δύο φόνους, όμως 4 χρόνια αργότερα κατάφερε να αποδράσει εκμεταλλευόμενος την πενθήμερη άδεια που του είχε χορηγηθεί για να συλληφθεί λίγο αργότερα και να αποδράσει εκ νέου λίγο καιρό αργότερα. Το 2007 συνελήφθη στη Κόρινθο όπου είχε αποπειραθεί να σκοτώσει έμπορο μοτοσικλετών
Η σύλληψή του τον Ιούνιο του 1998, μετά την αιματηρή συμπλοκή του με αστυνομικούς στο Μοσχάτο, ήταν για εκείνον «λύτρωση», όπως εξομολογήθηκε αργότερα με απόλυτη ψυχραιμία στον ανακριτή.
Ωστόσο η υπόθεση η οποία τον έφερε και πρόσφατα στο επίκεντρο της δημοσιότητας ήταν αυτή της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, καθώς φέρεται πως είναι ο εγκέφαλος που ενορχήστρωσε την απαγωγή.
Το προφητικό όνειρο
Ο Παναγιώτης Βλαστός είδε ένα όνειρο που αποδείχτηκε προφητικό της σύλληψής του. Ένα βράδυ πριν την εξάρθρωση της σπείρας που εμπλέκονταν στην απαγωγή Παναγόπουλου, ο Παναγιώτης Βλαστός φέρεται να είπε στην γυναίκα του: «Είδα στον ύπνο μου τους δύο πεθαμένους αδελφούς μου, Κώστα και Μάρκο. Προσπαθούσαν να καταθέσουν σε τράπεζα ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ αλλά τους είπαν ότι ήταν... πλαστό».
iefimerida



Κάλεσμα σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για την μεταφορά της έδρας του Νοσοκομείου Γιαννιτσών



φθηνά αεροπορικά εισιτήρια Κάντε κλικ εδώ


Κατόπιν της αποφάσεως, άρθρο 2 του Νόμου 4052/2012 ΦΕΚ 41Α του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με τη σύσταση του νέου Ν.Π.Δ.Δ. και το νέο ενοποιημένο Οργανισμό για τα δυο Νοσοκομεία με έδρα την Έδεσσα η οποία αιφνιδίασε δυσάρεστα τους εργαζομένους του Γ.Ν. Γιαννιτσών αλλά και την τοπική κοινωνία, θεωρούμε υποχρέωση μας να διαμαρτυρηθούμε εντονότατα για την καθ' όλα άδικη αυτή απόφαση η οποία θα υποβαθμίσει και τελικά θα διαλύσει ένα Νοσοκομείο το οποί...
...έχει συμβάλλει επί σειρά ετών στην παροχή Υπηρεσιών Υγείας υψηλού επιπέδου αλλά και στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης.
Το Γ.Ν. Γιαννιτσών σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί, εξυπηρετεί αναλογικά μεγαλύτερο αριθμό ασθενών σε σχέση με το Νοσοκομείο της Έδεσσας και κατατάσσεται στα δέκα καλύτερα Νοσοκομεία της χώρας σε θέματα λειτουργικότητας και αποδοτικότητας. Ως εκ' τούτου επιβάλλεται η παραμονή της έδρας σε αυτό.
Καλούμε όλους τους κατοίκους της πόλης των Γιαννιτσών και τις αρχές του τόπου και του Νομού, να παρευρεθούν το Σάββατο 19/1/2013 και ώρα 11:00πμ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Γιαννιτσών, με σκοπό να αντιταχτούμε δυναμικά και συλλογικά στα σχέδια υποβίβασης του Νοσοκομείου και κα' επέκταση της πόλης των Γιαννιτσών
Η Συντονιστική Επιτροπή Διαμαρτυρίας Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών

http://pelladothe.blogspot.gr

Ανακοίνωση της NOVA για τη δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΪ

NOVA1


-->


Η NOVA εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τη δικαστική διαμάχη που έχει με τον ΣΚΑΪ, όσον αφορά τη μετάδοση στιγμιότυπων των αγώνων της Super League από το κανάλι του Φαλήρου.
Όπως αναφέρει η NOVA σύμφωνα με την απόφαση δικαστηρίου απαγορεύεται στον ΣΚΑΪ « να μεταδίδει στιγμιότυπα από τους αγώνες της Superleague παρά μόνο στιγμιότυπα περιορισμένου αριθμού ομάδων και μέγιστης διάρκειας 90 δευτερολέπτων, πάντα με την προϋπόθεση συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιρειών».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της NOVA:
«Με αφορμή τη δικαστική διαμάχη του Ομίλου Forthnet με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, για τα στιγμιότυπα των αγώνων της Superleague, το Γραφείο Τύπου του Ομίλου Forthnet ανακοινώνει τα ακόλουθα:
O Όμιλος Forthnet κοινοποίησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ την δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά επί της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που έχει ασκήσει ο Όμιλος Forthnet προκειμένου να σταματήσει την αυθαίρετη χρήση του τηλεοπτικού σήματος της Nova από τον ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα με την απόφαση, ο ΣΚΑΪ απαγορεύεται να μεταδίδει στιγμιότυπα από τους αγώνες της Superleague παρά μόνο στιγμιότυπα περιορισμένου αριθμού ομάδων και μέγιστης διάρκειας 90 δευτερολέπτων, πάντα με την προϋπόθεση συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιρειών.
Η απόφαση αποτελεί ένα σημαντικό πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της προστασίας της εταιρίας μας, από την αυθαίρετη και παράνομη εγγραφή, αναπαραγωγή και μετάδοση του αθλητικού μας  περιεχομένου από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Ο Όμιλος Forthnet θα συνεχίσει κάθε νόμιμη διαδικασία προκειμένου να προστατεύσει πλήρως το τηλεοπτικό περιεχόμενο στο οποίο επενδύει».

http://ysterografa.gr/


Φωτιά σε κατάστημα επίπλων στη Θεσσαλονίκη


Πυρκαγιά στη Θεσσαλονίκη



Προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές

Εκτεταμένες υλικές ζημιές σημειώθηκαν σε κατάστημα επίπλων στη Θεσσαλονίκητο οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες το βράδυ του Σαββάτου.
Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Λαγκαδά απέναντι από το στρατόπεδο Παύλου Μελά.
Πέντε οχήματα της πυροσβεστικής και 12 πυροσβέστες έσπευσαν στον τόπο της πυρκαγιάς η οποία τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 9 μ.μ.
newsbeast.gr 
-->

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ! ΒΙΝΤΕΟ


Αυτή την ανάρτηση και τα σχετικά βίντεο, κρατήστε τα, γιατί πολύ σύντομα βάσει των όσων λέγονται, θα υπάρξουν ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 
Ο οικονομολόγος Παναγιώτης Παναγιώτης Θεοδωρίδης ξετυλίγει το κουβάρι της προδοσίας με απολύτως ακριβή στοιχεία, τουτέστιν ΦΕΚ και στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών.
Πώς οι Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου έθαψαν έναν λαό και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία στους δανειστές, την ώρα που η οικονομία μας ήταν ανθηρή και από τις πιο ισχυρές παγκοσμίως.
Οι Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου θα καθίσουν στο σκαμνί επί εσχάτη προδοσία με όλα τα στοιχεία που βγαίνουν στην φόρα.
Αύριο θα δημοσιευθούν και τα υπόλοιπα 8 βίντεο
1ο βίντεο 

2ο βιντεο…



3ο  βιντεο

4ο βιντεο

5ο  βιντεο

6ο  βιντεο
7ο  βιντεο
8ο  βιντεο
9ο  βιντεο
10ο  βιντεο

Πηγή : attikanea.blogspot.gr
-->