Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Αφαίρεση βαθμών στην ΑΕΚ!

Αφαίρεση βαθμών στην ΑΕΚ!


ΑΕΚ και Ατρόμητος τιμωρήθηκαν με αφαίρεση τριών βαθμών από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο για τα όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους ματς. Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για την Ένωση και χρηματικό πρόστιμο.



Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο αποφάσισε αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο σε ΑΕΚ και Ατρόμητο, για τα όσα είχαν συμβεί στον μεταξύ τους αγώνα στο Περιστέρι.
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προχωρήσει σε έφεση, ενώ η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων θα πρέπει να ισχύσει από το κυριακάτικο ματς κόντρα στον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ.
Διαβάστε όλες τις ποινές της ΑΕΚ για το διάστημα που οι δικηγόροι απεργούσαν και δεν είχαν εκδικαστεί οι υποθέσεις
17η Αγωνιστική
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 9/1/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 9/1/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2247/16/63467 από 11/1/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ.
18η Αγωνιστική
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/1/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 17/1/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ.  6777/16/119621 από  19 /1/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ.
19η Αγωνιστική
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 24/1/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 24/1/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ.  2247/16/159926 από  25/1/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.          
20η Αγωνιστική
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 31/1/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 31/1/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.
21 Αγωνιστική
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 7/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5 – ρε΄ από  8/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ, ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές και ποινή αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, της περιόδου 2015-2016.
B) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 7/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5 – ρε΄ από  8/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εβδομήντα μίας χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ, ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές και ποινή αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, της περιόδου 2015-2016..
22η Αγωνιστική
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 13/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 13/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2247/16/308405 από  15/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκατριών χιλιάδων διακοσίων πενήντα ευρώ.
24η Αγωνιστική
Ε) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 28/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2247/16/404732 από 29/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκαεννέα χιλιάδων διακοσίων πενήντα ευρώ.
Η κάτωθι απόφαση  αφορά το πρωτάθλημα Nοvasports Super League K20, 21η αγωνιστική.
Α) ΑΕΚ (Κ20), Μανωλά Σ. (προπονητή), Σαραφίδη Δ. (εκπρόσωπο) : Για τη συμπεριφορά των κ.κ. Μανωλά Σ. και Σαραφίδη Δ.: επιβάλλει στην ομάδα ΑΕΚ (Κ20) συνολική χρηματική ποινή τριακοσίων εβδομήντα πέντε ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Σ. Μανωλά α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) χρηματική ποινή διακοσίων πενήντα ευρώ.
Τέλος επιβάλλει στον κ. Δ. Σαραφίδη α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) χρηματική ποινή διακοσίων πενήντα ευρώ.
*Οι υποθέσεις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ι. Αλαφούζος, Χρ. Παναγόπουλος, Σπ. Βλάχος και ΠΑΕ ΑΕΚ, Δ. Μελισσανίδης αναβλήθηκαν.

http://www.aek1924.gr

Διπλή «βόμβα» με τέλος φοροαπαλλαγών και αύξηση ΕΝΦΙΑ

enfia-exoflisi-ekptoseis-570

Tην κατάργηση των περισσοτέρων φοροαπαλλαγών που δικαιούνται τα φυσικά πρόσωπα και τη ριζική αναμόρφωση της φορολογίας ακινήτων προαναγγέλλει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων με το Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης για το τρέχον έτος, το οποίο έδωσε χθες στη δημοσιότητα.
Επιπλέον όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, η ΓΓΔΕ αποκαλύπτει ότι ετοιμάζονται νέες παρεμβάσεις στο νομοθετικό πλαίσιο για τις ρυθμίσεις οφειλών προς το Δημόσιο και πως η δημιουργία του περιουσιολογίου μετατίθεται για το τέλος Ιουνίου του 2017. Από το Επιχειρησιακό Σχέδιο αποκαλύπτεται, εξάλλου, ότι εξετάζεται η επέκταση των ηλεκτρονικών κατασχέσεων και στις θυρίδες των οφειλετών του Δημοσίου κι ότι συνολικά για το 2016 έχουν προγραμματιστεί 103.770 φορολογικοί και τελωνειακοί έλεγχοι.
Διπλή «βόμβα»
Στη σελίδα 52 του πολυσέλιδου κειμένου του Επιχειρησιακού Σχεδίου για το 2016 το οποίο ανήρτησε στην ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο, η ΓΓΔΕ αναφέρει ότι μέχρι τις 31-12-2016 θα επανεξεταστεί το πλαίσιο των φοροαπαλλαγών για τα φυσικά πρόσωπα ενώ μέχρι τις 30-11-2016 θα έχει καταρτιστεί εισήγηση για την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου στη φορολογία ακινήτων. Ουσιαστικά, η ΓΓΔΕ αποκαλύπτει ότι σχεδιάζεται:
Η κατάργηση μεγάλου αριθμού φοροαπαλλαγών για εκατομμύρια φορολογούμενους. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μπουν στο στόχαστρο όλες οι εκπτώσεις φόρου και οι απαλλαγές που έχουν απομείνει στη φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων, όπως:
* η μείωση του ετήσιου φόρου εισοδήματος που παρέχεται στους μισθωτούς και συνταξιούχους,
* η έκπτωση του 10% των εξόδων για δωρεές, ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη,
* οι απαλλαγές και οι εκπτώσεις από τον φόρο εισοδήματος που ισχύουν για τους αναπήρους,
* οι μειώσεις του φόρου εισοδήματος για τους κατοίκους των νησιών με πληθυσμό μέχρι 3.100 κατοίκους.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο 75ΧΡΟΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗΝ ALPHA BANK !!

ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑΝΟΣ

Ετών 75, με πρόσφατο εγκεφαλικό και, παρόλα αυτά, βρήκε τη δύναμη να κάνει την Υπέρβαση, να επιμείνει στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του απέναντι στην ALPHA BANK, να αντισταθεί στην αυθαιρεσία των υπαλλήλων της τράπεζας που επιχείρησαν να τον εξαπατήσουν και να καλέσει στο κατάστημα την Άμεση Δράση, να ζητήσει την υποβολή μήνυσης και την κίνηση της διαδικασίας του αυτόφωρου, με αποτέλεσμα να αναγκάσει την διευθύντρια του καταστήματος να του χορηγήσει την βεβαίωση οφειλών, που ενώ είχε εκδοθεί από την 04/03/2016, δεν του παραδίδονταν μέχρι και την 24/03/2016, προκειμένου ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑΝΟΣ να μην μπορέσει να διαπιστώσει το λάθος του εγγράφου που θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στην ακύρωση της εναντίον του διαταγής πληρωμής !!! 


Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς της ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, που έπραξαν το καθήκον τους και υπεράσπισαν έναν υπερήλικα πολίτη από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!






Πώς μπορούν οι ανασφάλιστοι να βγάλουν βιβλιάριο υγείας - Οι προϋποθέσεις




Δωρεάν νοσοκομειακής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με ειδικό βιβλιάριο δικαιούνται όσοι είναι ανασφάλιστοι και το οικογενειακό ετήσιο εισόδημά τους δεν ξεπερνά το ποσό των 6.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 20% για τη σύζυγο και για κάθε ανήλικο ή προστατευόμενο παιδί. Προϋπόθεση είναι το εισόδημα αυτό να μην προέρχεται από επαγγελματική δραστηριότητα τέτοια, που να του παρέχει τη δυνατότητα ασφάλισης.
Σε περιπτώσεις ατόμων με αναπηρία από 67% και άνω, το εισόδημα αυτό αυξάνεται κατά 50%.
Όπως διευκρινίζεται σε σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την έκδοση βιβλιαρίου για τους ανασφάλιστους και όσους ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες απαιτούνται τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
1. Αίτηση επί εντύπου που χορηγείται από την αρμόδια υπηρεσία της Ν.Α., στην οποία θα επισυνάπτεται φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου ή ταυτότητα ανιθαγενούς, δύο (2) φωτογραφίες του μέλους για το οποίο θα εκδοθεί βιβλιάριο και υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 στην οποία θα βεβαιώνεται ότι όλα τα στοιχεία που προσκομίζονται είναι αληθή, ότι ο αιτών είναι ανασφάλιστος και δεν δικαιούται ασφάλιση άμεσα ή έμμεσα από άλλο μέλος της οικογένειας και ότι σε περίπτωση που αλλάξει η ασφαλιστική του κατάσταση θα δηλωθεί αμέσως και θα παραδοθεί το βιβλιάριο στην υπηρεσία έκδοσής του. Επιπλέον στην υπεύθυνη δήλωση θα δηλώνεται ότι δεν υπάρχουν εισοδήματα από συντάξεις ή άλλες πηγές του εξωτερικού.
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας όπου δεν απαιτείται απόδειξη (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ), όταν δεν υποβάλλεται φορολογική δήλωση ή υπάρχει νέα εγκατάσταση κ.λπ.
3. Άδεια διαμονής για τους υπηκόους των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα της κατοικίας τους.
Για την κατηγορία 1Α εκτός των γενικών δικαιολογητικών, απαιτείται ακόμη:
− Αντίγραφο εντύπων Ε1, Ε2, Ε9 από την εφορία.
− Αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος φόρου εισοδήματος του προηγούμενου έτους. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν υποχρεούται στη υποβολή φορολογικής δήλωσης, υποβάλλεται υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986, θεωρημένη από την αρμόδια ΔΟΥ.
− Βεβαίωση:
i. Αποδεικτικό πληρωμής Προνοιακού επιδόματος και
ii. Του ΟΓΑ προκειμένου για δικαιούχο που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 39 του ν. 2459/1997 (επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα ή σύνταξη ή ισόβια πολυτεκνική σύνταξη).
iii. Για τους ομογενείς, επικυρωμένο αντίγραφο του ειδικού δελτίου ταυτότητας ομογενούς. Για τους ομογενείς, αλλοδαπούς ή πρόσφυγες, γίνεται έλεγχος του διαβατηρίου για την είσοδο και έξοδο από τη χώρα και κρατούνται επικυρωμένα φωτοαντίγραφα στο σχετικό φάκελο.

Πώς γίνεται η εγγραφή στο Μητρώο Ανασφάλιστων και Οικονομικά Αδυνάτων

Οι δικαιούχοι που εφοδιάζονται με βιβλιάριο ανασφάλιστου, εγγράφονται στο Μητρώο Ανασφάλιστων και Οικονομικά Αδυνάτων που τηρείται στην αρμόδια υπηρεσία Υγείας ή Πρόνοιας κάθε Νομαρχίας.
Σύμφωνα με το νόμο ακολουθείται η κάτωθι διαδικασία:
α) Κατάθεση από τον αιτούντα (ή εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του) των προβλεπόμενων δικαιολογητικών στην αρμόδια υπηρεσία Πρόνοιας ή Υγείας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης του τόπου μόνιμης κατοικίας του.
β) Έλεγχος των δικαιολογητικών από την υπηρεσία ως προς την πληρότητα και γνησιότητα.
γ) Διαβίβαση των δικαιολογητικών σε ειδική Επιτροπή Κοινωνικής Αρωγής η οποία συγκροτείται με απόφαση του Νομάρχη κατά Νομ/κή Αυτοδ/ση ή Νομ/κό Διαμέρισμα ή Νομ/κό Τομέα και αποτελείται από έναν υπάλληλο της ΔΟΥ κατηγορίας ΠΕ, έναν υπάλληλο (κατά προτίμηση Κοινωνικό Λειτουργό) της αρμόδιας Δ/νσης Πρόνοιας και έναν υπάλληλο της Δ/νσης Υγείας (κατά προτίμηση ιατρικής ειδικότητας ή παραϊατρικού επαγγέλματος) με τους αναπληρωτές τους.
Μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος του βιβλιαρίου, η ανανέωσή του γίνεται με την ίδια διαδικασία με την οποία εκδίδεται. Δεν προσκομίζονται εκ νέου δικαιολογητικά που σύμφωνα με την κρίση της αρμόδιας υπηρεσίας υπάρχουν στο φάκελο του αιτούντα. Άλλωστε η νομοθεσία προβλέπει να τηρείται και ηλεκτρονικός φάκελος με όλα τα δικαιολογητικά και στοιχεία των αιτούντων, στα οποία το Υπουργείο έχει επίσης δυνατότητα άμεσης πρόσβασης.

Ποιες παροχές εξασφαλίζει το βιβλιάριο υγείας στους ανασφάλιστους

Στους δικαιούχους βιβλιαρίου δωρεάν ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης παρέχεται:
1. Δωρεάν πλήρης νοσηλεία σε κλίνες Γ’ θέσης.
2. Εξέταση και δωρεάν χορήγηση φαρμάκων (λίστας) στα ιδρύματα που αναφέρονται στην Απόφαση και διενέργεια παρακλινικών ή εργαστηριακών εξετάσεων.
3. Μεταφορά ασθενών με πλωτό ή αεροπορικό μέσο.

XIOΣ : Πλάκωσαν στο ξύλο την τοπική κοινωνία ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

ΑΝΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΜΠΑΚΙΚΩΝ


Άγριες συμπλοκές, μεταξύ κατοίκων των Ταμπάκικων και διμοιρίας των ΜΑΤ, σημειώθηκαν λίγο μετά τις 21:30 της Κυριακής στη Χίο.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι αρνήθηκαν τη μεταφορά των προς απέλαση μεταναστών στην περιοχή τους, και συγκεκριμένα στο κτίριο όπου μέχρι πρότινος πραγματοποιούταν η διαδικασία της ταυτοποίησης και της καταγραφής προσφύγων και μεταναστών.
Χωρίς καμία αιτία κι ενώ οι κάτοικοι αρνούταν ειρηνικά τη διέλευση της κλούβας της Αστυνομίας, τα ΜΑΤ τους επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τους, στέλνοντας μάλιστα τρεις από αυτούς στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο.
50 μετανάστες παραμένουν φρουρούμενοι στο κτίριο των Ταμπάκικων, ενώ παραμένει άγνωστο το πώς τελικά θα επιτευχθεί η μεταφορά τους στο λιμάνι της Χίου και από κει στο Δικελί της Τουρκίας.
Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα από την επίθεση των ΜΑΤ στους κατοίκους.










http://www.politischios.gr