Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΟΤΕ Η ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ?


ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΟΤΕ Η ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ? 






Ούτε αρχηγός κράτους δεν  έχει καθίσει τόση ώρα με πρωθυπουργό της Ελλάδας. 
Τι έλεγαν τόση ώρα με τον Αλέξη ? 
Και το Κιλκίς στις δόξες του ....... χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ .

Κακουργηματικές διώξεις για τη μεταφορά μεταναστών από το Μεσολόγγι στην Ιταλία



Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση παράνομης μεταφοράς μεταναστών από την Ελλάδα στην Ιταλία με αεροπλάνα, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.
Ειδικότερα, η κακουργηματική ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος των εννέα συλληφθέντων για διακίνηση μεταναστών στην Ιταλία με μικρά αεροπλάνα από το αεροδρόμιο της αερολέσχης Μεσολογγίου. Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ των συλληφθέντων είναι και πρώην δήμαρχος της πόλης.
Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στους εννέα συλληφθέντες είναι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό το οικονομικό όφελος και μεταφορά ή διευκόλυνση μεταφοράς αλλοδαπών τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.
Πλέον, η δικογραφία που σχηματίστηκε διαβιβάστηκε σε ανακριτή, ο οποίος και θα διενεργήσει την έρευνα. Την ίδια ώρα από τις Αρχές καταζητούνται άλλοι τέσσερις εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα, τρεις Ιταλοί και ένας Έλληνας.
πηγή: protothema.gr

Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛ: Τι είπε ο Ζουράρις για τη «γκάφα» του υπουργού και τον Καμμένο

zouraris
«Δεν χρειάζεται ούτε να παραιτηθεί, αλλά ούτε καν να ζητήσει συγγνώμη για μια γκάφα, για ένα γλωσσικό ολίσθημα, για μια ανοησία», είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Κώστας Ζουράρις μιλώντας στο radio1d.gr.
Μάλιστα, σημείωσε πως δεν είναι δυνατόν να εμμένουμε σε τέτοια θέματα, «περί όνου σκιάς», όπως χαρακτηριστικά είπε, και απέδωσε την «γκάφα» του κ. Μουζάλα στην κόπωση αλλά και στις συνεχείς επαφές του υπουργού με την Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ και τους παράγοντες των Βρυξελλών, οι οποίοι συστηματικά, όπως ανέφερε, αποκαλούν «Μακεδονία» τα Σκόπια.
Σύμφωνα με τον κ. Ζουράρι το θέμα δεν είναι ο κ. Μουζάλας, αλλά η ελεεινή συμπεριφορά του ελληνικού κράτους επί 25 χρόνια, που δεν κατήγγειλε ποτέ την Ενδιάμεση Συμφωνία και δεν υποχρέωσε τους Ευρωπαίους να αποκαλούν τα Σκόπια με το προσωρινό επίσημο όνομα, δηλαδή «FYROM».

Νεκρή 19χρονη σπουδάστρια στην Αθήνα

Νεκρή 19χρονη σπουδάστρια στην Αθήνα

Ρόδος
Σε παθολογικά αίτια αποδίδουν ιατροδικαστής και Αστυνομία τον αιφνίδιο θάνατο 19χρονης σπουδάστριας, την Τετάρτη στην Αθήνα.

Η κοπέλα, που είχε καταγωγή από τις Καλυθιές Ρόδου, σπούδαζε στα ΤΕΙ Αθήνας.

Όπως έγινε γνωστό, τη βρήκε αναίσθητη ο αδελφός της στο σπίτι όπου διέμεναν, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, τελικά ωστόσο κατέληξε.

Η σορός της αναμένεται να μεταφερθεί την Πέμπτη στη Ρόδο.