Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Βιντεο: Εκαψαν δηλαδή τον Έλληνα εργαζόμενο εξω απο τη Βουλή

Ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου
Μέλη της Σπίθας Αττικής έδειξαν μπροστά στις κάμερες αυτό που κάνουν οι βουλευτές την ίδια ώρα μέσα στην Βουλή... έκαψαν δηλαδή τον Έλληνα εργαζόμενο!!!

-->

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: "Μαζέψτε τους (τον Άδωνι) για να μιλήσω

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Μαζέψτε τους (τον Άδωνι) για να μιλήσω

-->

Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Πάνου Καμμένου, καθώς υπήρχε φασαρία στην αίθουσα. "Το έχετε κάνει τσίρκο, κάντε μου την χάρη", φώναξε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Καλαντζή να κάνει συστάσεις στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να λέει: "Μαζέψτε τους εδώ πέρα". Στην συνέχεια ακολούθησε ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στον κ. Καλαντζή και τον κ. Κουίκ.


Δείτε το βίντεο:


Enikos.gr 

Διέκοψε ο Καμμένος την ομιλία του .


-->

Απο τη στιγμή που ανέβηκε ο Πρόεδρος των ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Καμμένος στο βήμα της βουλής , δεν σταμάτησαν οι φλυαρίες και τα σχόλια απο διαφόρους βουλευτές της Ν.Δ και του Πασόκ .

Διαμαρτυρόμενος σε όλη την διάρκεια της ομιλίας του προς τον πρόεδρο της βουλής να σταματήσουν οι ομιλίες των βουλευτών,  ο Π.Καμμένος τελικά αναγκάστηκε να διακόψει την ομιλία του.

Ο Απ. Κακλαμάνης στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός, και τόνισε οτι υπάρχει κανονισμός της βουλής που προβλέπει ακόμη και την απομάκρυνση των βουλευτών απο την αίθουσα οταν δεν σεβονται ομιλητή.

    

Video: Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς έξω από την ιταλική Βουλή



-->
Πυροβολισμοί έξω από την ιταλική Βουλή στη Ρώμη, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών.



Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο που άνοιξε πυρ κατά των δυο καραμπινιέρων που βρίσκονταν μπροστά από το κυβερνητικό μέγαρο Παλάτσο Κίτζι της Ρώμης, συνελήφθη. Οι μαρτυρίες αναφέρουν, όπως μεταδίδει η La Repubblica, ότι δράστης ήταν ένας άνδρας που φορούσε κουστούμι και γραβάτα και άνοιξε πυρ μπροστά από την ιταλική Βουλή. Ο συλληφθείς κατάγεται από την Καλαβρία και διαμένει κοντά στο Τορίνο, ενώ πρόκειται πιθανότατα για παράφρονα.

Ένας από τους δυο καραμπινιέρους φέρεται να είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση, αλλά δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με την κατάσταση της υγείας του.

Το συμβάν διαδραματίστηκε ενώ ορκιζόταν η νέα κυβέρνηση υπό τον Ενρίκο Λέττα στο προεδρικό μέγαρο, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου.

Σύμφωνα με μαρτυρία που επικαλείται η κρατική τηλεόραση RAI, ακούστηκαν τουλάχιστον οκτώ πυροβολισμοί, ενώ υπάρχουν και τραυματίες.

Ο χώρος, στον οποίο έχουν βρεθεί επτά κάλυκες, έχει αποκλειστεί από τους ερευνητές που πραγματοποιούν την πραγματογνωμοσύνη.


Ορκίστηκε η κυβέρνηση Λέττα

Η κυβέρνηση του Ενρίκο Λέττα ορκίστηκε το πρωί της Κυριακής, ενώπιον του προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο. Είκοσι, συνολικά, οι υπουργοί, και ένας υφυπουργός παρά την προεδρία της Δημοκρατίας.

«Ορκίζομαι ότι θα είμαι πιστός στην αβασίλευτη Δημοκρατία, ότι θα εφαρμόζω πιστά τους νόμους και το Σύνταγμά της και ότι θα ασκώ τα καθήκοντά μου, προς το αποκλειστικό συμφέρον του Έθνους», η επίσημη δήλωση που πρόφερε ο κάθε υπουργός.

«Πολλά μέλη της κυβέρνησης Λέττα μετέβησαν στο προεδρικό μέγαρο Κυρηνάλιο, με τα πόδια ή με ταξί, χωρίς ανώφελες επισημότητες. Ένα ξεκάθαρο μήνυμα ανανέωσης», υπογραμμίζουν πολλά ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Από τους πιο γνωστούς νέους υπουργούς, η Έμμα Μπονίνο, υπουργός Εξωτερικών, η Άννα Μαρία Καντσελιέρι, υπουργός Δικαιοσύνης και ο Φαμπρίτσιο Σακομάνι, υπουργός Οικονομικών.

Αύριο το μεσημέρι η κυβέρνηση Λέττα πρόκειται να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από την βουλή και την Τρίτη από την γερουσία.

Αμέσως μετά τη λήξη της ορκωμοσίας, οι είκοσι ένας υπουργοί της νέας κυβέρνησης μετέβησαν αμέσως στα μέγαρα των υπουργείων τους για την άμεση ανάληψη των καθηκόντων τους. Η ιταλική αστυνομία στο κέντρο της Ρώμης, είναι σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής.

topontiki.gr

Τροχαίο στην περιφερειακή οδό- Κολώνα ηλεκτροφωτισμού πλάκωσε αυτοκίνητο- Οδηγοί και μάρτυρες πιάστηκαν στα χέρια (VIDEO)

Τροχαίο στην περιφερειακή οδό- Κολώνα ηλεκτροφωτισμού πλάκωσε αυτοκίνητο- Οδηγοί και μάρτυρες πιάστηκαν στα χέρια (VIDEO)

-->


Τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία σημειώθηκε πριν από περίπου μία ώρα στη διασταύρωση Ευκαρπίας της περιφερειακής οδού. Δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να καταλήξει πάνω σε...
κολώνα ηλεκτροφωτισμού, να την ανατρέψει και να πλακωθεί από αυτήν. Λίγα λεπτά μετά το συμβάν στο σημείο έφτασε ο πατέρας του νεαρού οδηγού που εμπλέκεται στο ατύχημα, ο οποίος πιάστηκε στα χέρια με έναν από τους μάρτυρες του συμβάντος.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Άντρες του τμήματος ασφάλειας Πολίχνης, της άμεσης δράσης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. χρειάστηκε να επέμβουν για να επιβάλλουν την τάξη καθώς συγγενείς και φίλοι της μίας εκ των δύο πλευρών που εμπλέκονται στο ατύχημα επιτέθηκαν με ύβρεις εναντίον της άλλης.
Ένας από τους παρευρισκόμενους έχασε την ψυχραιμία του και κινήθηκε εναντίον αυτοπτών μαρτύρων. Ένας αστυνομικός επιχείρησε να τον αποτρέψει και δέχτηκε τις ύβρεις του. Ο δράστης αμέσως μετά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε. Αυτή την ώρα πραγματοποιούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. 
Λόγω του συμβάντος στο σημείο προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση. Χρειάστηκε να επέμβουν άντρες της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί το όχημα που πλακώθηκε από την κολώνα.
crown





thestival.gr