Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Μητσοτάκης "Το πρόβλημα είναι ότι εμείς οι γέροι δεν πεθαίνουμε"


Με αυτοσαρκαστική διάθεση ο επίτιμος

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: "Το πρόβλημα είναι ότι εμείς οι γέροι δεν πεθαίνουμε"



Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: "Το πρόβλημα είναι ότι εμείς οι γέροι δεν πεθαίνουμε"



Σε μια πρωτότυπη συνάντηση με bloggers βρέθηκε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος τοποθετήθηκε για διάφορα πολιτικά θέματα!

Ευδιάθετος και καλοπροαίρετος, απαντούσε με χιούμορ και συχνά με αυτοσαρκαστική διάθεση στις ερωτήσεις των bloggers, αλλά το αποκορύφωμα ήταν στην ερώτηση για την άποψή του σχετικά με το όριο συνταξιοδότησης αλλά και το προσδόκιμο ζωής των ανθρώπων όπου η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: 

"Το μεγάλο πρόβλημα της ανθρωπότητας είναι η τρίτη ηλικία, ότι οι άνθρωποι της ηλικίας μου δεν πεθαίνουν, δεν πεθαίνουμε", προκαλώντας βέβαια το γέλιο στους συνομιλητές του. 

Δείτε το video με το απόσπασμα από την χθεσινή συνάντηση στο Free Thinking Zone

-->

ΒΙΝΤΕΟ - Καμμένος: Μου έβαλαν τον Ολυμπιακό στο συνέδριο

ΒΙΝΤΕΟ - Καμμένος: Μου έβαλαν τον Ολυμπιακό στο συνέδριο

Έξαλλος ο Πάνος Καμμένος εξηγούσε νωρίτερα στη Βουλή, πως ο ...Ολυμπιακός προκάλεσε πρόβλημα στο συνέδριο των ΑΝΕΛ.
"Είχαμε κλείσει το ΣΕΦ για το συνέδριο κι έρχεται ο υπουργός Τουρισμού και βάζει ματς του Ολυμπιακού τη μέρα του συνεδρίου (σ.σ.: αύριο Παρασκευή). Εντάξει, λέμε, η Σούπερ Λίγκα, το μπάσκετ, ο Ολυμπιακός, να το κάνουμε Σάββατο και Κυριακή το συνέδριο, την Κυριακή μετά την εκκλησία", έλεγε ο Πάνος Καμμένος. 
Μα τα ...εμπόδια δεν σταματούν εκεί. "Έρχεται τώρα η Βουλή και μας λέει ότι δεν θα μπορείτε γιατί από το πρωί της Κυριακής θα ξεκινήσει η διαδικασία συζήτησης του πολυνομοσχεδίου", είπε ο κ. Καμμένος.
Δείτε το βίντεο: 

  


-->