Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Το πάρτι των οπαδών του ΠΑΟΚ στον Λευκό Πύργο. Βίντεο


Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν προγραμματίσει να στήσουν τη δική τους γιορτή στον Λευκό Πύργο χθες βράδυ (31/5), για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Η βραδιά συνδυάστηκε από την πρωτιά της ομάδας του Ίβιτς στα πλέι οφ και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, με τους οπαδούς του Δικεφάλου να πανηγυρίζουν την επιτυχία σε ένα "ασπρόμαυρο" πάρτι.
Δείτε το βίντεο του taifer:

Ένταση μεταξύ των κατοίκων στη Θέρμη για το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων





Ένταση επικράτησε στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θέρμης όταν κάτοικοι εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων σε πρώην σιταποθήκη. Ορισμένοι από αυτούς ζήτησαν, μάλιστα, την παραίτηση του δημάρχου.



Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, υπενθύμισε ότι είχε προταθεί από τον δήμο η έκταση στα Τσαΐρια για την δημιουργία χώρου φιλοξενίας, αλλά τελικά επιλέχθηκε άλλος χώρος, εκείνος της πρώην σιταποθήκης.


Δειτε το βιντεο απο τον ΑLPHA 

Επισης συμφωνα  με πληροφορίες του  thestival.gr ένταση επικράτησε νωρίτερα έξω από το δημαρχείο της Θέρμης, όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένοι κάτοικοι των Βασιλικών, της Σουρωτής, της Νέας Ραιδεστού και της Αγ. Παρασκευής, οι οποίοι αντιτίθενται στη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στις παλιές σιταποθήκες Κορδογιάννη.
Οι τόνοι ανέβηκαν, όταν μέλη της Χρυσής Αυγής επιθυμούσαν να πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας, με την επιτροπή του συντονιστικού των κατοίκων να δηλώνει ότι πρέπει να ληφθεί συλλογικά οποιαδήποτε απόφαση για τους τρόπους αντίδρασης.
Τελικά, η πορεία πραγματοποιήθηκε γύρω από την πλατεία με τους διαμαρτυρόμενους να ζητούν τη συμμετοχή όσων κάθονταν εκείνη τη στιγμή σε μαγαζιά και έπιναν τον καφέ τους.
Δείτε τα βίντεο του Thestival: