Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Διανομή τροφίμων και πασχαλινό γεύμα από το δήμο Θεσσαλονίκης




-->

Ενόψει των εορτών του Πάσχα ο Δήμος Θεσσαλονίκης στηρίζει τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες αναπτύσσοντας δράσεις αλληλεγγύης.

Συγκεκριμένα, οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου έχουν συγκεντρώσει σημαντικές ποσότητες τροφίμων από δωρεές φορέων (Ίδρυμα Μποδοσάκη, Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος) και επιχειρήσεων τροφίμων (Lidl, ΑΒ Βασιλόπουλος), τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορους κατοίκους.
Η διανομή των τροφίμων θα γίνει τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 12:00 στους χώρους της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας και της 3ης , 4ης και 5ης Δημοτικής Κοινότητας για τους απόρους στις αντίστοιχες περιοχές και από το κτίριο της οδού Μοναστηρίου 53-55 (Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασία και Δημόσιας Υγείας) για τους απόρους της 1ης και 2ης Δημοτικής Κοινότητας.
Επίσης ο δήμος θα παραθέσει πασχαλινό γεύμα στο Άλσος της Νέας Ελβετίας για τους άπορους συμπολίτες μας, την Κυριακή του Πάσχα, 5 Μαΐου 2013 και ώρα 12:00 με 14:00 σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Οι συγκεκριμένες ενέργειες αποτελούν συνέχεια των δράσεων στήριξης των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων που πραγματοποιούνται καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, σημείωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καλυψώ Γούλα υπογραμμίζοντας ότι: «Κατά τις ημέρες του Πάσχα ο Δήμος Θεσσαλονίκης στηρίζει ιδιαίτερα τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη να ανταπεξέλθουν σε μια δύσκολη συγκυρία». Επιπλέον ευχαρίστησε τους υπαλλήλους των υπηρεσιών που συνέβαλαν στη συγκεκριμένη προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: