Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Μοναχές καλλιεργούν μαριχουάνα για να θεραπεύσουν τον κόσμο. (Φωτογραφίες)

Το να γίνεις καλόγρια δεν είναι για όλους. Χρειάζεται πειθαρχία, αφοσίωση, συμπάθεια και υπομονή. Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις, λαμβάνει γνώση η τέχνη της μαριχουάνας και της κηπουρικής. 



Φυσικά δεν καλλιεργούν όλες οι μοναχές ζιζάνια. Στην πραγματικότητα, είμαστε αρκετά βέβαιοι ότι οι περισσότερες μοναχές δεν καλλιεργούν ζιζάνια.

Αλλά αυτές οι καλόγριες δεν είναι συνηθισμένες μοναχές. 
Αυτές οι μοναχές είναι οι αδελφές της κοιλάδας, το θέμα μιας συναρπαστικής σειράς από φωτογραφίες που ελήφθησαν από τους φωτογράφους Shaughn Crawford και John DuBois. 

Με βάση την Merced, Καλιφόρνια, οι αδελφές - που θεωρούν τους εαυτούς τους μοναχές, αλλά δεν είναι καθολικές ή παραδοσιακά θρησκευόμενες- καλλιεργούν ζιζάνια. 

Τα προϊόντα τους, τα οποία είναι όλα βιολογικά για την θεραπεία μιας ποικιλίας παθήσεων συμπεριλαμβανομένου του πόνου στην πλάτη, ημικρανίες και άλλα πολλά είναι τοποθετημένα σε βάζα και το κάθε μπουκαλάκι παίρνει την δική του προσευχή  πριν αποσταλεί για διανομή.

Παρά το γεγονός ότι έχουν λάβει άδεια να καλλιεργούν ιατρική μαριχουάνα, η λειτουργία τους απειλείται από τον δήμο της Καλιφόρνια που εξετάζουν την απαγόρευση της καλλιέργειας με αποτέλεσμα να κάνουν την επιχείρησή τους παράνομη. 

Αλλά οι αδελφές σχεδιάζουν να καταπολεμήσουν την απαγόρευση. Καλούν το Θεό με το μέρος τους.
Δείτε τις φωτογραφίες :

Δείτε τις φωτογραφίες :


Δεν υπάρχουν σχόλια: