Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Μιχαλολιάκος: Αν θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, θα ιδρύσω νέο κόμμα






Μιχαλολιάκος: Αν θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, θα ιδρύσω νέο κόμμα



Την ίδρυση νέου κόμματος, ως εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, όπως ζήτησε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος προανήγγειλε ο επικεφαλής του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ο κ. Μιχαλολιάκος, σε συνέντευξή του στον ιστότοπο ethnikismos.net υποστηρίζει με έπαρση ότι το μόνο που μπορεί να πετύχουν όσοι επιδιώκουν να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα του είναι να διπλασιάσουν τα ποσοστά του.

Επίσης θεωρεί ότι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που του δίνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις και ότι οι θέσεις του κόμματός του είναι δεδομένες και δεν αλλάζουν, ακόμη κι αν αυτό φέρει την δημοσκοπική πτώση του.

Ερωτώμενος για το χρόνο των εκλογών και τις πολιτικές εξελίξεις σημειώνει: «Δεν επιθυμώ να κάνω πολιτικές προβλέψεις. Το τοπίο είναι τόσο ρευστό, ώστε θα ήταν παρακινδυνευμένες. Με δεδομένο πάντως ότι δεν βλέπω ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση, δεν βλέπω πολύ πιθανό να γίνουν μέσα στο 2013 εκλογές.

 Άλλωστε, με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα και να γίνουν (εκλογές), ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να κυβερνήσει, εκτός εάν προσδεθεί απόλυτα με το Μνημόνιο. Στην περίπτωση αυτή, ναι, μπορεί να γίνουν πρόωρες εκλογές» καταλήγει ο κ. Μιχαλολιάκος

Πηγή : ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: