Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Aπάντηση του Γ.Βαρουφάκη για την συμμετοχή του στο ΚΕΕΠ του Γ.Παπαντωνίου




Σε σχόλιο για την συμμετοχή του στο ίδρυμα ΚΕΕΠ που ίδρυσε ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου τον Νοέμβριο του 2006 προχώρησε ο γνωστός οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης.
Με απάντησή του μέσω Τουίτερ ο Γιάννης Βαρουφάκης απαντά για την εμπλοκή του στο Ιδρυμα του Γιάννου Παπαντωνίου:
«Για όποιον ενδιαφέρεται: Ναι, συμμετείχα στην ιδρυτική συνάντηση του ΚΕΠΠ με πανεπιστημιακούς όπως ο Γ.Α. Μαγκάκης, Γ. Κριμπάς, Π. Κορλίρας.
Οταν κατάλαβα ότι δεν είχε σοβαρό επιστημονικό αντικείμενο (πέραν της προβολής του Γιάννου Παπαντωνίου) δεν ξαναπήγα. Αυτά
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν την Κυριακή στο στόχαστρο των δικαστικών Αρχών μπαίνουν οι δραστηριότητες του πρώην υπουργού στον συγκεκριμένο χώρο, μετά τις τις έρευνες για τα εξοπλιστικά προγράμματα.
Το ΚΕΠΠ έχει πραγματοποιήσει από το 2006 πολλές ημερίδες, δημόσιες εκδηλώσεις και συνέδρια.
Στα ιδρυτικά μέλη του ΚΕΠΠ, όπως προκύπτει από τον ιστότοπό του βρίσκονται ο Σπύρος Τραυλός, αξιόλογος οικονομολόγος με σημαντικό έργο στην θέση του γ.γ. της Γενικής Γραμματείας Οικονομικού Σχεδιασμού και Αμυντικών Επενδύσεων του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, ο Κώστας Ζώρας, πρώην γενικός γραμματέας Διοίκησης και Οργάνωσης του υπουργείου Οικονομικών όταν υπουργός ήταν ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο Παναγιώτης Κορλίρας, πρώην υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, και ο καθηγητής Γιάννης Βαρουφάκης κλπ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: