Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Ελεύθεροι Βουλγαράκης και Δούκας μετά την απολογία τους

Για παραβίαση νόμου περί πόθεν έσχες|Ο κ. Δούκας απολογήθηκε για το ποσό του ενός εκατ. που είχε επενδύσει σε επενδυτικά προϊόντα, τα οποία παρέλειψε να δηλώσει μόνο για μία χρόνια στο πόθεν έσχες του. Ο κ. Βουλγαράκης απολογήθηκε για ποσά που εντοπίσθηκαν σε λογαριασμό της συζύγου του στη λίστα Λαγκάρντ, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί στο πόθεν έσχες.



-->


Ελεύθεροι, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ειδικό εφέτη ανακριτή, οι πρώην υπουργοί Γιώργος Βουλγαράκη και Πέτρος Δούκας, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες.

Ο κ. Δούκας απολογήθηκε για το ποσό του ενός εκατ. που είχε επενδύσει σε επενδυτικά προϊόντα, τα οποία παρέλειψε να δηλώσει μόνο για μία χρόνια στο πόθεν έσχες του.

Ο κ. Δούκας απέδωσε τη μη δήλωση σε παράλειψή του. 

Ο Γιώργος Βουλγαράκης απολογήθηκε για ποσά που εντοπίσθηκαν σε λογαριασμό της συζύγου του στη λίστα Λαγκάρντ, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί στο πόθεν έσχες. 

Ο πρώην υπουργός ανέφερε οτι τα χρήματα αυτά άνηκαν σε συγγενικά πρόσωπα της συζύγου του και δεν αποτελούσαν οικογενειακό του εισόδημα για να δηλωθούν

Δεν υπάρχουν σχόλια: